Välj en sida

FÖRELÄSNING MED ANN FERNHOLM

23 februari 2016 kl 15:00 & 18:00 i Skillingaryd – om sockrets påverkan på barn och vuxna

Aldrig tidigare har mänskligheten ätit så mycket socker som nu. Snabba kolhydrater har enligt Ann Fernholms granskningar visat sig påverka kroppen på många fler negativa sätt än man tidigare valt att tro på. Lågfettkost som länge varit ett allmänt kostråd diskuteras nu mer och mer och går mer mot att man ska äta mer fett och färre kolhydrater istället. Genom att äta snabba kolhydrater som t.ex. socker, får man ett högt blodsocker vilket kan leda till bland annat diabetes, åderförkalkning, demens och cancer. Ann berättar om sockrets effekter på våra kroppar på ett fantastiskt sätt och man kan inte annat än inse att socker och andra snabba kolhydrater inte är bra och alla borde se över sin konsumtion.

Ann Fernholm har disputerat i molekylär bioteknik och arbetar som vetenskapsjournalist. I den uppmärksammade boken ”Ett sötare blod” från 2012 granskade hon rådet om en lågfettdiet. Uppföljaren ”Det sötaste vi har” handlar om barnen. Ann Fernholm blev 2010 utsett till årets vetenskapsjournalist i Sverige.

Den 23 februari 2016 kommer Ann till Skillingehus i Skilligaryd och håller två föreläsningar – en kl 15:00 och en 18:00! Anmäl dig nu i något av webbformulären nedan!

Information

Datum & tid: 23 feb 2016 kl 15:00 & 18:00, Skillingehus

Pris: 295 kr (inkl. moms)

Plats: Teatersalongen, skillingehus, Skillingaryd

Kontakt: Vid frågor kontakta Angelica Ortscheid på 070 940 41 48 eller
angelica@miba-events.se

Tipsa dina vänner!

Tipsa gärna dina vänner om Ann Fernholms föreläsning! Här är en länk att klistra in på Facebook eller i ett mail:

www.miba-events.se/forelasningar/ann-fernholm

Anmäl dig till Ann Fernholms föreläsning kl 15:00 här

5 + 12 =

Anmäl dig till Ann Fernholms föreläsning kl 18:00 här

1 + 6 =

Din anmälan till föreläsningen är bindande. Ett bekräftelsemail skickas till dig så snart vi behandlat din anmälan. Betalning sker därefter via Swish eller Plusgiro – instruktioner får du i bekräftelsemailet. Om du beställer åt ett företag – vänligen ange faktureringsuppgifter i meddelandefältet. Faktura skickas sedan till din e-postadress. Vid frågor kontakta Angelica Ortscheid på 070 940 41 48 eller angelica@miba-events.se

swish_logo_primary_RGB

Share This